Vattenmätarbytet, juli 2019

Vattenmätarbytet i vårt område är på gång nu och styrelsen har ordnat att man kan använda sig av Boströms rör för konsolbygget, som krävs för att kommun ska kunna byta vattenmätaren.

Då kommunen numer sedan i juni 2019 anlitar Boströms rör för vattenmätarbytet tror vi att det blir smidigast för alla att även anlita Boströms rör för konsolbygget. Då kan dom sköta både konsolbygget och vattenmätarbytet på samma gång istället för att blanda in ytterligare en part.

Man är fri att anlita en egen rörmokare om man vill, för bygget av konsolen, men man bör då meddela Boströms rör detta omgående så att de kan planera in för det eftersom det är dom som kommer sätta in nya vattenmätaren.

Om man inte ska anlita Boströms rör för bygget av vattenmätarkonsolen är det bra om vattenmätarkonsolen är på plats tills Boströms rör kommer till er länga så att de kan byta vattenmätaren samtidigt som de byter dina närmsta grannars vattenmätare.

Boströms rör kommer att försöka sätta igång med detta arbete så fort som möjligt nu och börja kontakta varje hushåll snart för att boka in tid.

Boströms rör erbjuder att göra konsolbygget för 2995kr inkl ROT vilket verkar vara i linje eller billigare med vad andra rörfirmor tar för jobbet som styrelsen har frågat om pris.

Viktigt att påpeka att konsolbygget är en tjänst som varje fastighet köper själv. Det styrelsen har ordnat är bara ett smidigt alternativ och att se till så att Boströms rör kontaktar hushållen och erbjuder sin tjänst så att varje fastighet slipper leta rörmokare själv.